S4C

Ballagások: a Srí Lanka-i áldozatoknak ajánlják a virágpénzt

Felhívással fordult a ballagó diákokhoz a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Elnöksége. Azt kérik, hogy a ballagáson a virágra és egyéb kiegészítő ajándékokra szánt összeget – az osztályok közös döntése, illetve egyéni megfontolás alapján – ajánlják fel a Srí Lanka-i robbantások következtében nehéz helyzetbe került családok megsegítésére.

„Oszd szét a szegények között…” mottóval fordult felhívással az evangélikus gimnáziumok ballagó diákjaihoz a Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Elnöksége.

Azt kérik, hogy a ballagáson a virágra és egyéb kiegészítő ajándékokra szánt összeget – az osztályok közös döntése, illetve egyéni megfontolás alapján – ajánlják fel a Srí Lanka-i robbantások következtében nehéz helyzetbe került családok megsegítésére.

Az összegyűlt támogatást a Srí Lanka-i keresztény egyházi szervezetekkel élő partneri kapcsolatokat ápoló Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül fogják eljuttatni az érintett Srí Lanka-i családokhoz.
 
Az adománygyűjtéshez egy bankkártya segítségével a www.segelyszervezet.hu/srilanka oldalon lehet csatlakozni, illetve az Ökumenikus Segélyszervezet 11705008-20464565 számlaszámán, a közleményben „Srí Lanka” megjelöléssel lehet a pénzadományokat felajánlani.

Írjon kommentet!